Ukończony kontener gastronomiczny przewozimy w określone miejsce i stawiamy w przygotowanym wcześniej miejscu

Rozumiem, że złożył Pan odpowiedni wniosek o wyrażenie zgody na odstępstwo zawierający wszelkie opinie i projekty oraz stosowne uzasadnienie i pomimo tego Sanepid nie wyraził zgody? Wiem jest ryzyko ale czy sanepid to sprawdza ? Nasz kontener to właściwie samodzielny pokój hotelowy w pełni wyposażony. Ukończony kontener gastronomiczny przewozimy w określone miejsce i stawiamy w przygotowanym wcześniej miejscu. Kontener został przez nas zaizolowany, ocieplony, wyposażony w klimatyzator z funkcją grzania i chłodzenia. Czy Sanepid nie będzie krzyczał? Obiekt gastronomiczny wyposażyliśmy w drzwi, okna, żaluzje, instalacje elektryczną, kanalizacyjną. Sam kontener został przez nas zaizolowany, ocieplony a podłoga wyłożona stalowymi blachami - typu łezka (powierzchnia antypoślizgowa). Przyczepa gastronomiczna jest to mobilny punkt gastronomiczny w którym sprzedawca sprzedaje dania, takie jak hot-dogi lub hamburgery. Bazą do adaptacji był kontener 20DV. Wbrew pozorom znalezienie miejsca, w którym można prowadzić ruchomy punkt gastronomiczny nie jest proste. Kontener ten na zlecenie klienta przebudowaliśmy na magazyn środków chemicznych - chemikaliów. Dostarczamy kontener pod wskazany adres. Faktycznie nadzór budowlany i Sanepid to główne organy, które mogą się sprawie przyjrzeć. Kontener modyfikowany ze skośnym dachem, jednospadowym. Dostarczyliśmy także jeden kontener typu “open side”. Kontener wystawowy został przez nas ocieplony izopanelem o grubości 40 mm z rdzeniem z pianki. Zależy też co jest w protokole i jak Sanepid uzasadniłby swoją decyzję. Naszą kolejną realizacją jest kontener wystawowy. Co do zasady lokal może być na piętrze, ale czy sanepid zaakceptuje projekt technologiczny lokalu i zatwierdzi lokal to musi Pan zapytać. Kontener chemiczny, modyfikowany i adoptowany na magazyn do czynnika NaOH. Bazą do adaptacji był kontener 40’HC. U nas zamówią Państwo również funkcjonalny kontener socjalny lub pawilon gastronomiczny, w którym możemy zamontować niezbędne wyposażenie dla pracowników. W zależności od typu i wielkości zamówienia na miejsce dotrze złożony i gotowy kontener lub ciężarówki z częściami, które następnie zostaną zmontowane przez specjalistów. Kontener przewidziany na każdy rodzaj działalności gastronomicznej, przyłącze wodne w kilku miejscach wewnątrz kontenera. Na koniec prac adaptacyjnych kontener gastronomiczny został jeszcze odmalowany wewnątrz i zewnątrz. Spełniając normy sanepidu, pomożemy Państwu zaprojektować i wyprodukować obiekt gastronomiczny o dowolnym wymiarze.